Vacanta de toamna in mijlocul naturii, la Pastel Chalet

a X-a editie Timeless Story The Magic of Lights

La inceputul acestei luni ne-am bucurat de o vacanta plina de culoare si zambete. A fost ca o gura proaspata de aer atat pentru noi, cei mari, dar mai ales pentru cei mici. Ne amintim cu nostalgie de experientele vesele, de drumetii si excursii, de povestile lui nea Comanita, de creatiile realizate in tandem de copii si parinti impreuna cu artistul Alice Birca, de petrecerea de Halloween in care artistul Lily Mokus ne-a pictat chipurile cu maiestrie, de felinarele magice care ne-au luminat serile si de primii fulgi de nea din aceasta iarna care s-au asternut peste muntii Ciucas, spre marea bucurie a tuturor.

Ne-am gandit ca poate nu ne credeti, asa ca, va lasam drept dovada cateva poze realizate de artistul Ramona Birca ( Eruho Arimasen). Asta nu inainte de a va mai povesti cate ceva despre bucuria acelor momente.

Desi am prins si ceva zapada, Timeless Story – Magic of Lights a fost despre toamna, despre bogatia si roadele naturii, despre Haloween si felinare din dovleci. Copii, parinti si bunici au creat felinare simpatice, magice si expresive, s-au jucat cu textura dovlecilor si i-au transformat in adevarate personaje de poveste!

Am profitat de roadele pamantului si am construit un tablou „sporul casei”, ne-am jucat cu arome si texturi. Astfel am realizat un cocos folosind linte, orez, fasole in mai multe culori, goji, grau, porumb, cardamon, soia, anason, cuisoare, mazare.Ca de fiecare data, atelierele realizate de Alice au fost un real succes!

Ce am mai facut in a X-a editie de vacanta Timeless Story? Ne-am pus sorturile, ne-am suflecat manecile si … am gatit! Am pregatit biscuiti de casa, ne-am jucat si am simtit toate ingredientele, parcurgand toate etapele de la ingredient pana la produs finit si degustand roadele muncii noastre.

Am petrecut si mult timp parinti-copii, jucandu-ne, bucurandu-ne ca aceste zile sunt doar ale noastre, fara sa mai intervina nimeni si nimic: am sculptat in lut, am realizat colaje colorate, iar seara a fost incununata de un foc de tabara pe masura.

Mai mult, aceasta editie de vacanta ne-a facut sa realizam ca iarna este aproape… Desigur, nu am ezitat sa ne bucuram de zapada, sa zburdam in natura si sa admiram covorul alb. Vama Buzaului a fost cu adevarat un taram magic, al luminilor toamnei, reflectate in albul pur al zapezii.

Noi va invitam cu drag la urmatoarele editii Timeless Story. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Pachete din site. Stati pe aproape, pentru ca locurile se epuizeaza rapid 🙂

pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.