Activitati pentru copii

Copilaria este perioada jocurilor, jucariilor, a zburdalniciei. La Pastel Chalet asteptam copiii cu o colectie bogata de surprize, jocuri si distractie.

Cei mici pot alerga nestingheriti, bucurandu-se de un spatiu foarte generos, de aer curat si de lipsa traficului rutier.

Complex de joaca in aer liber

 

Complexul este dotat cu leagane, tobogan, casuta cu nisip, perete de escalada, trambulina, multe jocuri si jucarii.

Spatii de joaca indoor

 

Spatiile sunt dotate cu jocuri si jucarii. Spatiile de joaca se pot amplasa in livingul corpului in care sunt cazati copiii.

Atelier de creatie

 

Organizam in orice sejur ateliere pentru copii in care pictam, coloram, desenam, modelam, ne cream jucarii din diverse materiale: pietricele, hartie, lemn, ata, colori si bineinteles… ne distram!”

Loc de joaca, outdoor, pastel chalet
Timeless Story Blossom Spring, Pastel Chalet
Pastel Chalet, un loc de poveste, tabara pentru copii, vacanta de vara (3)

Atelier “micul bucatar”

 

In bucataria Pastel Chalet, cei mici au posibilitatea sa descopere pasiunea pentru gatit. Pregatim impreuna cu ei biscuiti-fantezie, briose si multe alte dulciuri de casa pe care le degustam cu entuziasm la final.

 

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam sa contactati receptia Pastel Chalet.

Jocuri de iarna

 

In sezonul alb, cei mici se vor bucura din plin de zapada, iesind la o intrecere cu saniutele pe derdelus, la un concurs de oameni de zapada sau pur si simplu realizand ingerasi in omat.

 

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam sa contactati receptia Pastel Chalet.

 Timeless Story

Pe perioada vacantelor scolare organizam tabere pentru familii cu copii. In cadrul acestor tabere colaboram cu o echipa de profesionisti impreuna cu care desfasuram ateliere de creatie, de dezvoltare personala, excursii, drumetii pe parcursul carora aflam din povestile si secretele naturii.

 

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre taberele noastre in sectiunea Pachete din meniu.

24059525_745047089015686_3048344290057427888_o
Pastel Chalet, la stana (1)