Pastel Chalet, team moments, corporate (3)

Team moments

Viața noastră este despre momente, acele momente care ne dau inspirația și energia să mergem mai departe și mai sus. Astfel, la Pastel Chalet îți poți organiza momentele speciale în echipă: teambuilding, conferințe, work-shopuri, cursuri de formare, training-uri, ședințe, petreceri și aniversări corporate.

Un loc de poveste, creat din suflet

 

Pastel Chalet este un loc creat din suflet cu dorinţa ca oaspeţii noștri să trăiască momente de neuitat. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă alături de o echipă de profesionişti, astfel încât să fie în armonie cu locaţia, cu scopul ei şi cu mediul înconjurător. Am ales lucruri de calitate, finisaje deosebite, arome autentice și un confort deosebit, astfel încât momentele petrecute aici să fie, într-adevăr, speciale.

Mai mult decât un loc, Pastel Chalet este o echipă, o echipă cu suflet, care îşi doreşte şi se pregăteşte să ofere în fiecare zi o experienţă completă.

#UnLocLiniștit

 

Pastel Chalet v-a pregătit 15 camere duble, fiecare cu o atmosferă unică și o poveste. Camerele sunt împărțite în 3 chalet-uri (Romantic, Charm, Cozy), fiecare cu un spațiu comun de relaxare.

Restaurantul amenajat într-un stil romantic, cald şi primitor, cu o capacitate de 40 de locuri, este locul ideal unde puteţi savura preparate delicioase sau depăna povești la un pahar de vin bun, o ceaşcă de cafea aromată sau unul dintre produsele atent selecţionate din barul nostru.

#SalaDeConferințe

 

Sala noastră de conferinţe are o capacitate de aproximativ 24 de persoane și poate fi amenajată cu canapele şi fotolii confortabile pentru o discuţie relaxată, într-un cadru mai puţin formal, cât și cu mese, scaune, videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, astfel încât echipa să se bucure de un cadru organizat, formal.

#PauzaDeCafea

 

În pauză vă invităm să savurați o cafea sau un ceai aromat, alături de o prăjitură de casă gătită cu drag de bucătăresele noastre. Vă veți încărca bateriile și veți fi pregătiți pentru următoarea etapă.

corporate, team moments, Pastel Chalet, #teammoments (8)
corporate, Pastel Chalet, team moments
corporate, team moments, Pastel Chalet, #teammoments (12)
Patel Chalet, team moments, corporate

#BucateGustoase

Toate preparatele sunt gătite în bucătăria noastră folosind ingrediente atent selecţionate, o mare parte dintre ele fiind achiziţionate de la producători locali, certificaţi, din zona Vama Buzăului. Meniul de băuturi este bogat şi vă propune o gamă largă de produse, iar lista de vinuri a fost aleasă pe baza recomandărilor somelierului nostru.

#DistracțieÎnEchipă

 

Vă propunem activităţi variate, liniştite sau pline de energie.

 

  • Vă recomandăm un binemeritat răsfăț al papilelor în cadrul unei degustări de vin sau de ciocolată în care veţi învăţa cum să savuraţi aromele alături de o poveste fascinantă.
  • Pentru momente pline de creaţie şi relaxare, vă invităm la un atelier susţinut de unul dintre colaboratorii noştri, în cadrul căruia puteţi picta sau modela.

#ActivitățiÎnNatură

 

  • Puteți opta pentru drumeţii în natură împreună cu ghidul nostru ce vă va încânta ochii cu trasee de poveste, iar urechile cu poveşti demult  uitate.
  • Puteţi alege să mergeţi la Rezervaţia Valea Zimbrilor unde veţi afla povestea unei familii numeroase de zimbri şi de cerbi, aceasta fiind însoțită și de o oprire la Cascadele Urlătoarele din Vama Buzăului, o zonă care încântă prin peisaj, aer, farmec şi măreţia naturii.
  • Vara puteţi alege să vă bucuraţi de o masă în natură în care vom încinge ceaunele şi grătarele. Tot vara este timpul perfect pentru a savura o experienţă autentică la stână.
  • Pentru o experienţă rurală în natură, vă recomandăm și o plimbare cu căruţa trasă de cai.

#SinergiaEchipei

 

  • Descoperiţi jocurile pe care le punem la dispoziţie pentru o seară competitivă.
  • Veți putea petrece, dansa și chiar deveni cântăreţi celebri într-un spectacol de karaoke.
  • Puteţi să vă bucuraţi de activităţi specifice unui teambuilding alături de partenerul nostru care va adapta activităţile membrilor echipei şi scopului pe care vi-l stabiliţi.
  • Vom încheia o zi veselă depănând amintiri şi lucruri pe care le-aţi învăţat, la un foc de tabără, în acorduri de muzică, sub cerul măreţ, înstelat, ciocnind un pahar de vin.

#Odihnă

 

După o zi plină vă aşteaptă un somn odihnitor într-o atmosferă caldă, aromată de parfumul lavandei. Detaliile camerelor, mobilierul din lemn de brad pictat şi antichizat, pardoseala din lemn masiv, saltelele premium vă oferă un cadru ideal pentru deconectare şi relaxare.