Un colt de rai – Andreea Chirila despre Pastel Chalet

Am petrecut 4 zile acolo si va spun sincer ca abia atunci am invatat ce inseamna deconectarea adevarata. Fara semnal pe Orange (aleluia!), fara prea mult internet, fara TV (nu ca as fi fost eu o fana a TV-ului), n-am facut nimic altceva decat sa ne plimbam prin padure si pe dealuri, sa ne uitam la vacutele sau la oitele care treceau chiar prin fața complexului, sa sorbim ore in sir dintr-o cafea si sa ascultam pasarelele care concertau de dimineata pana seara sau sa ne bucuram de branzeturile aduse chiar din sat. Nu degeaba la vreo 200 de metri de complex este pus un panou cu un citat din Blaga: „Vesnicia s-a nascut la sat.”

E adevarat, oaspetii te incarca cu energie si dau un sens aparte locului. Andreea de la Say Rouge  a reusit pe deplin sa aduca zambete pe buzele noastre, mai ales ca ea ne-a facut sa retraim, din nou, povestea inceputurilor la Pastel Chalet, prin intermediul video-ului pe care l-am realizat impreuna. In articol, Andreea povesteste cu savoare despre sejurul petrecut la noi, despre cum a ajuns sa ne descopere si ce a invatat din timpul petrecut aici.

Multumim, Andreea, pentru vizita, intrebari si imboldul de a da curs si astfel povestii noastre! Va invitam si pe voi sa va deconectati cu povesti simpatice si un video pe masura!

 

 

Interior la Pastel Chalet, photo Andreea Chirila, Say Rouge

pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.