Timeless Story Hello Summer, 26 – 30 iunie 2017, A VII-a editie de vacanta

Draga Vara, bine te-am gasit!

La Pastel Chalet, vara incepe o data cu vacanta Timeless Story, editia de iunie.

Cea de-a VII-a editie a vacantei Timeless Story – Hello Summer, a marcat, anul acesta, nu doar inceputul unei veri pline de zambete si bucurie, ci si un an de la lansarea taberelor Timeless Story pentru mici si mari. A fost un an in care am invatat multe lucruri frumoase despre copilarie, ne-am bucurat si noi alaturi de micii exploratori si am fost gazda a peste 70 de familii din toate colturile tarii.

Editia a VII-a de vacanta s-a incheiat cu multe zambete dupa 5 zile de jocuri, ateliere de creatie si autocunoastere, povesti, ateliere de gatit si drumetii in natura.

Povestea locurilor, taina naturii

In taberele Timeless Story descoperim impreuna cu nea Comanita misterele padurii, povestea locurilor, invatam sa recunoastem arborii, sa construim un adapost din crengi de brad. Deliciul acestor explorari a fost desigur, drumetia cu caruta trasa de cai. Calutii s-au lasat admirati si mangaiati de cei mici si chiar au stat sa ii calareasca putin, spre extazul celor mici. Aventura si distractie in universul padurii!

Ne-am plimbat pe dealurile din apropiere, am alergat cu cainii si am aduna frunze, am respirat aer curat si ne-am bucurat de natura. Mai mult, fiind perioada florilor de soc, nu am dat inapoi nici de la prepararea unei socate bune, gustoase si aromate de sezon.

Si asa am devenit artisti…

De data aceasta, impreuna cu Alice, am devenit adevarati artisti, am facut aripi de fluture, pasari colorate si papusi, am modelat in lut si am creat mori de vant. Copiii au lucrat cu materiale si texturi diferite, au invatat sa-si construiasca singuri jucarii, s-au distrat si au pastrat mult timp dupa aceea amintiri unice.

Povesti cu tematica, la Pastel Chalet

Anda a adus vraja povestilor in tabara Timeless Story – Hello Summer. Alaturi de ea, prin intermediul jocurilor si povestilor am explorat emotii, am invatat despre importanta lucrului in echipa, cum sa ne pastram rabdarea, cum sa ascultam. Am invatat ca oamenii pot fi asemanatori si, in acelasi timp, diferiti, ca sunt speciali si unici si asta nu ne impiedica sa fim prieteni, sa ne jucam si sa lucram in echipa.

Dupa fiecare editie de poveste, Anda ne lasa o marturie detaliata a atelierelor sustinute de ea, chiar pe blogul ei, Parinti in tandem. Pentru cei interesati sa afle mai multe despre rolul educativ al jocurilor si atelierelor sustinute de ea, pot citi mai multe aici.

Rezervatia de Zimbri, un loc indragit de cei mici si mari

Desigur, de pe lista noastra nu a lipsit vizita la Rezeratia de Zimbri. Cei mici au fost insotiti de aripioarele lor multicolore, iar cei mari de admiratie pentru un loc atat de tainic, aflat chiar in inima Romaniei.

Vacantele Timeless Story sunt pline de zambet si culoare. Ne bucuram de copilarie, de natura, legam prietenii, ne distram si construim amintiri de neuitat! Noi va asteptam in poveste!

 

pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.