Timeless story – vacanta in Muntii Ciucas

Saptamana de poveste pentru mici si mari

22-26 august, Pastel Chalet, Brasov, Romania

5 zile de poveste

Tu unde îti duci copiii vacanta aceasta?

Inca din momentul in care ne-am hotarat sa ne implicam trup si suflet in proiectul Pastel Chalet, am stiut ca este pur si simplu locul ideal pentru cuplurile si familiile care doresc sa se bucure de vacanta in Muntii Ciucas. La Pastel, promitem relaxare si bucurie alaturi de cei dragi. Asa am creat Timeless story, povestea nemuritoare a amintirilor alaturi de cei dragi. Amintirea timpului care se opreste, pentru tine, pentru a te bucura de 5 zile de poveste, in mijlocul naturii, in inima Muntilor Ciucas.

vacanta in muntii ciucas, photo Andreea Pasca

Vacanta in Muntii Ciucas – libertate, joc si joaca

Timeless story este despre bucuria celor mici si mari. Petrecem, astfel, 5 zile cu miscare si aer curat, joc si joaca, ateliere de creatie si autocunoastere. Mai mult decat atat, desenam, pictam, cantam, dansam, invatam sa gatim, alergam, petrecem mult mult timp in natura. La Pastel Chalet il poti lasa pe cel mic sa se bucure in voie de libertate si miscare. Spatiul este unul sigur si generos pentru toti cei dornici de explorare.

vacanta in muntii ciucas, photo Andreea Pasca

Redescoperim natura – drumetii vesele in Parcul Natural Ciucas

Promitem sa ne bucuram din plin de peisaje, locuri aparte si drumetii in natura! Vom merge la stana unde vom invata despre viata ciobanilor si a animalelor. Vom descoperi natura, povestea florilor, a arborilor si a animalelor din rezervatia naturala a Muntilor Ciucas. Mai mult, vom intelege de ce este bine sa protejam natura, cum ne orientam cu ajutorul busolei si a semnelor padurii. Desigur, o vacanta in Muntii Ciucas nu este completa fara o vizita la Rezervatia de Zimbri si Cascadele Urlatoarele.

Pastel Chalet 2 - vacanta in muntii ciucas, photo Andreea Pasca

Vacanta in Muntii Ciucas – mancare sanatoasa, pentru mici si mari

Cand printre oaspetii nostri se numara si nazdravani cu multa energie, alimentatia este cu atat mai importanta! Organismul are nevoie de vitamine, minerale si nutrientii necesari pentru o crestere sanatoasa si zile pline de zambete. La Pastel selectam cu atentie ingredientele si ne bucuram din plin de ceea ce ne ofera natura. Maestrul nostru bucatar, Dragos Teodorescu, are peste 25 de ani de experienta cumulata in hoteluri de renume national si international. Dragos pregateste cu multa migala si pasiune bucate delicioase, din ingrediente naturale si proaspete.

Echipa, sufletul vacantei Timeless story

Activitati, miscare, drumetii, mancare sanatoasa – o adevarata vacanta in inima Muntilor Ciucas! Toate sunt posibile cu ajutorul echipei de specialisti, coordonatori si profesori! Acestia pun mult suflet si se bucura din plin de timpul pretios petrecut alaturi de cei mici. Alice Birca este artist si coordoneaza atelierele de creatie, iar Corina Nitu Gyorgy este psiholog si psihoterapeut in formare. Domnul profesor Ionescu Toma are deja peste 20 de ani experienta in organizarea de tabere. Inviorarea de dimineata este cu adevarat revigoranta alaturi de profesorul de sport Buzea Costel. Ghidul nostru local, domnul Ion Comanita, este esenta fericirii celor mici – iubeste copiii si se bucura de fiecare clipa petrecuta cu ei. Copiii, la randul lor, nu rateaza niciun moment fara a-l bombarda, pur si simplu, cu intrebari si curiozitati.

Pastel_cazare - vacanta in muntii ciucas, photo Andreea Pasca, Pastel Chalet

Despre Pastel Chalet

Credem ca Pastel Chalet este un loc cu suflet pentru suflet. Situat in judetul Brasov, Vama Buzaului, aproape de Parcul Natural Ciucas, Pastel Chalet este alegerea  ideala pentru o vacanta in Muntii Ciucas alaturi de familie si prieteni. Punem la dispozitie un complex cochet format din 3 corpuri: unul pentru zona de receptie, restaurant si bar si doua corpuri de cazare cu 15 camere duble. Designul interior a fost inspirat din frumusetea si culorile locului. Regasim, asadar, elemente romantice si elegante, mobilier innobilat cu picturi manuale si motive traditionale romanesti reinterpretate.

Mai multe detalii despre inscrieri, tarife si activitati puteti gasi aici.

Tu unde iti duci copiii vacanta aceasta?
Photo: Andreea Pasca

pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
1 Comment