There is nothing to show here!
Slider with alias acasa not found.

Te invităm să descoperi Pastel Chalet

Un loc de poveste, creat din suflet

În inima naturii, în județul Brașov, la 5 km de primul sat, în Parcul Natural Ciucaș, Pastel Chalet este locul unde timpul se oprește, locul unde trăiești momente pentru suflet. Poposește pentru o clipă în această lume de Rai din Țara Buzaielor și vei fi vrăjit iremediabil de frumusețea magnetică a naturii. Aerul, oamenii, culorile, tradițiile, miresmele și gusturile se vor împleti în fața ta pentru a-ți oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce înseamnă agitație și freamăt cotidian. Bine ai venit!

 • Camerele

  Cele 15 camere sunt distribuite în trei corpuri - Chalet Romantic, Chalet Charm, Chalet Cosy, fiecare cu o atmosferă unică.

 • Restaurant

  Credem că experiența ta aici, în acest loc de poveste, va fi totală numai daca vei avea parte de o mâncare atent pregatită

 • Experiențe

  La Pastel Chalet vei rezerva experiențe. Ți-am pregătit multe activități, ca să te bucuri de fiecare moment petrecut aici.

Tarife și Rezervări

La Pastel Chalet rezervi mai mult decât o cameră, rezervi o experiență.

Rezervările la Pastel Chalet se realizează doar sub formă de pachete create special pentru a-ți face șederea mai frumoasă. Vei putea alege dintre pachetele din timpul săptămânii, pachetele de weekend și pachetele speciale, tematice.

initial image

Despre noi

Mai presus de toate, Pastel Chalet îndeamnă la deconectare și reîncărcare în mijlocul naturii. Aici veți regăsi un colț rupt parcă din paginile timpului, un loc ce respiră și te îndeamnă să respiri cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum, cu toată ființa. V-am pregătit o experiență completă, care se bazează pe 3 mari ingrediente: sănătate, momente speciale și tradiții rurale.

 1. Sănătatea înseamnă echilibru, odihnă, relaxare, mişcare, nutriţie.

  Vă invităm să inspiraţi aerul curat de munte, să îmbrăţişaţi pădurea, să vă plimbaţi cu tălpile goale pe iarbă, să savuraţi preparate delicioase pregătite din ingrediente de la producători locali, să vă bucuraţi de un somn odihnitor şi să vă reîncărcaţi.

 2. La Pastel Chalet vă întoarceţi în timp şi vă bucuraţi de experienţe rurale, aproape de natură.

  Vă puteţi bucura de o plimbare cu căruţa sau sania trasă de cai, de preparate tradiţionale după reţete transmise din bătrâni, de dansuri populare şi colinde, de legende şi poveşti, de savoarea unei mese câmpeneşti în inima naturii sau a unei degustări de brânzeturi la stână unde veţi afla despre viaţa ciobanilor.

 3. Viaţa e o colecţie de momente.

  Vă invităm să trăiţi momente speciale în cadrul experienţelor pe care vi le-am pregătit: drumeţii în inima naturii, ateliere zilnice de creaţie pentru adulţi şi pentru copii, gusturi şi arome delicioase, tabere pentru familii cu copii, seri petrecute sub cerul înstelat, la căldura unui foc de tabără, un somn relaxat pe şezlong, ascultând foşnetul frunzelor, un mic dejun în armonia cântecului păsărilor, o seară liniştită la căldură şemineului… Trăiţi momentul vostru la Pastel Chalet alături de familie, prieteni sau colegi.

Noutățile Pastel Chalet

Evenimente viitoare, articole și impresii despre noi

Aici afli noutățile noastre, fie că este vorba despre evenimente viitoare, articole despre noi, scrise de noi sau despre surprize pe care le pregătim pentru tine.

Unde ne găsești

Ne aflăm la 50 km de Brașov, 210 km de București si la 5 km de primul sat locuit (Dalghiu). Din București ajungi în 3 ore si jumatate și poți evita traficul de pe DN1.

Am creat Pastel Chalet din dorința de a oferi oaspeților noștri o experiență de suflet într-un loc frumos, aproape de natură. Noi, gazdele voastre, Enisa și Bogdan, împreună cu echipa noastră, suntem bucuroși să îți oferim servicii de calitate, cu suflet, într-o ambianță veselă și primitoare

PASTEL LOGO FINAL fara stele

Ne găsești și aici