Despre noi

PASTEL LOGO FINAL fara stele
SANATATE

Inspirati. Expirati. Inspirati aer curat de munte, expirati grijile si stresul cotidian. Natura isi deschide portile si va primeste in sanul ei, invitandu-va la relaxare si odihna. Gustati preparate delicioase pregatite din ingrediente naturale si imbogatiti-va sufletul cu momente calde si pline de zambet si energie pozitiva.

TRADITII ROMANESTI

Pasiti in acest colt fermecat unde timpul a inghetat in loc, fermecat de traditiile romanesti atat de bogate. Simplitatea si frumusetea acestui tinut este intrecuta doar de caldura oamenilor locului care, cu o dragoste netarmuita pentru traditiile populare, pastreaza vii datinile de odinioara.

PRIETENI SI FAMILIE

Aici e locul unde va puteti petrece momente de neuitat, alaturi de persoanele care conteaza cel mai mult: familia si prietenii apropiati.

Povestile vor curge la nesfarsit, potrivite cu o cafea, visele si proiectele isi vor gasi implinirea la un pahar de vin, iar drumetiile vor fi planificate din timp la lumina calma a camerelor. Jocuri, voie buna, un preaplin de zambete, toate contribuie la infiriparea unor amintiri minunate.

PASTEL CHALET – DESPRE NOI

Mai presus de toate, Pastel Chalet indeamna la descoperire si reincarcare spirituala. Acel ritual arhaic de apropiere a sinelui cu natura. E un colt rupt parca din paginile timpului, ce pastreaza traditiile si oranduirile celor ce ne-au pietruit drumul serpuit al prezentului. Un loc ce respira si te indeamna sa respiri cum nu ai mai facut niciodata pana acum, cu toata fiinta.

Pastrat si ferit de vuietul mecanic al orasului, ocrotit de semetul munte Ciucas, la marginea rezervatiei naturale, te asteapta sa faci cunostinta cu ce are mai frumos de aratat Tara Buzaielor – natura ce explodeaza cu miresme, culori si energie.

Fermecati de frumusetea nemaivazuta a acestor locuri, am decis sa ne asezam aici chalet-ul, pornind astfel in marea noastra aventura. Inspirati de culorile celor 4 anotimpuri si cu adanc respect pentru dorul romanesc, am cerut sfatul doamnei designer Marinela Filip si a arhitectului Gabriel Henegar pentru a crea un popas fara pereche: Pastel Chalet – o oaza de de echilibru pentru trup si suflet.

Va invitam sa va redescoperiti la Pastel Chalet alaturi de familie si prieteni!