Workshop-uri

 

Mișcare, eleganța mersului, atitudine – Pe muzică ritmată și lentă, participantele vor exersa mersul, mișcarea corpului și, împreună cu doamna Marinela Filip, vor aduce o notă de eleganță și armonie pașilor și prezenței corpului.

Stilul vestimentar – Vom învăța trucuri de frumusețe, cum se alege parfumul, cum se definește un stil vestimentar dincolo de modă si tendințe, în armonie cu linia corpului, astfel încât să punem în evidență calitățile lui.

Eleganță și feminitate – Discuții libere și concentrate despre teme variate, toate legate de arta de a fi femeie, de eleganță, rafinament.

Îngrijirea tenului – Discuții si demonstrații practice despre trucuri cosmetice, îngrijirea tenului, modelarea sprâncenelor, tratamente adecvate pentru tenul cu probleme.

Echipa

 

Marinela Filip – Cu peste 45 de ani de experiență și numeroase premii în lumea modeling, doamna Filip Marinela a avut activități recunoscute în pictură, digital art, grafică, fashion design și interiors design, din 1991 figurând inclusiv în banca de date a casei Christian Dior. După experiența a peste 130 de prezentări de modă, din 2004, designerul Marinela Filip a redescoperit pasiunea pentru amenajările interioare.

Elena Miron – cosmetician, “Fac cu plăcere meseria mea de estetician, dar sunt pasionată mai ales de sprâncene. Consider că nu există sprâncene perfecte, urâte sau frumoase ci sprâncene care ne pun sau nu în valoare.”

Despre pachet

 

Tarife

• 460 RON/camera dublă – pachet cu 2 nopți de cazare cu mic dejun
• 200 RON/participant – taxă workshopuri tabără

 

Contact și rezervări

enisa.burtan@pastelchalet.ro
www.pastelchalet.ro
0724.210.737
Jud. Brașov, Comuna Vama Buzăului, Sat Dalghiu