Cazare Muntii Ciucas – un colt de rai in inima Romaniei

Pastel Chalet, un colt de rai in inima Romaniei

Vama Buzaului, Romania

Muntii Ciucas, poveste in inima Romaniei

Inca de la prima noastra vizita in zona am fost fermecati de grandoarea si frumusetea Muntilor Ciucas! Povestea a inceput cu mult timp inainte, cand Carpatii de Curbura au dat nastere unui masiv aparte.

Astazi intalnesti aici paduri de conifere, pajisti largi, pline de flori de sezon, stanci calcaroase si o flora si o fauna extrem de bogata (peste 1200 de specii de plante si 1738 de specii de animale conform infopensiuni.ro). Muntii Ciucas sunt delimitati de Depresiunea Cheia (la sud), Teleajenul si Paraul Ramura Mica (separa Masivul Ciucas de Muntii Grohotis). La vest, Masivul este delimitat de vaile a 4 paraie (Ramura Mica, Tarlung, Tesla si Zizin), care il despart de Muntii Intorsurii (judetul Buzau).

Natura_1, cazare Muntii Ciucas

Cazare Muntii Ciucas – colt de rai, departe de agitatie si cotidian

In sat Dalghiu, comuna Vama Buzaului, la doar 50 de km de Brasov, ne-am asezat chalet-ul chiar la delimitarea cu Parcul National Ciucas. Ne-am dorit sa cream un loc de cazare in Muntii Ciucas diferit. Ne-am propus încă de la început ca acesta sa lege povestea locului cu povestea unei experiente departe de agitatie si cotidian. Asa a aparut Pastel Chalet, un loc de poveste, in acest colt de rai.

Rezervatii naturale si obiective turistice

Locul nu este ales intamplator. Este ideal pentru momentele in care iti doresti sa petreci un sejur alaturi de persoana iubita sau de intreaga familie. Zona de cazare Muntii Ciucas ofera o multime de alternative in ceea ce priveste obiectivele turistice si activitatile in natura. Noi recomandăm Vama Buzaului, o comuna pitoreasca din judetul Brasov, la doar 5 km de Pastel Chalet, Rezervatia Valea Zimbrilor din Vama Buzaului, Cascadele Urlatoarele din Vama Buzaului, Cetatea fortificata din Prejmer, patrimoniu UNESCO, Cetatea fortificata din Harman, Castelul Beldy Ladislau din Budila, orasul Brasov. Mai multe detalii despre activitatile si obiectivele turistice din zona puteti gasi chiar in pagina dedicata.

Pastel Chalet, bucurie si poveste in Tara Buzaielor

Daca te-am convins ca zona Muntilor Ciucas merita explorata, atunci te asteptam la Pastel Chalet! Poti alege sa savurezi un pranz delicios sau sa petreci un sejur alaturi de familie si prieteni. Asezat intr-un complex cochet format din 3 corpuri, Pastel Chalet readuce in actualitate frumusetea populara romaneasca. Unul dintre corpuri este dedicat zonei de receptie, restaurant si bar. Celelalte doua corpuri de cazare cuprind 15 camere duble, amenajate cu elemente romantice si elegante si mobilier din lemn pictat manual. Asadar, iata un motiv in plus sa redescoperi acest loc unic, inspirat din culorile celor patru anotimpuri. Un loc cu adanc respect pentru dorul romanesc.

Pastel Chalet (1), cazare Muntii Ciucas

Daca esti in cautarea unei experiente aparte, departe de agitatie si cotidian, te asteptam la Pastel Chalet! Daca esti curios sa aflii mai multe detalii despre cazare Muntii Ciucas, Muntii Ciucas, Vama Buzaului, trasee Muntii Ciucas sau hoteluri Muntii Ciucas, cu siguranta o parte dintre raspunsuri le gasesti la noi! Iti stam oricand la dispozitie pentru mai multe informatii. Te asteptam cu drag sa ne contactezi pentru detalii cazare Muntii Ciucas!

pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.