O adevarata poveste a iernii, in mijlocul naturii

Timeless Story Winter’s Tale, editia a IV-a

La Pastel Chalet, sarbatorile de iarna au continuat cu o noua vacanta Timeless Story, in perioada 2-6 ianuarie 2017. Si de aceasta data, familiile s-au alaturat cu bucurie activitatilor de iarna pe care le-am pregatit cu multa atentie si dedicare. Si parca de fiecare data e si mai frumos, si mai sincer si mai plin de surprize si amintiri de neuitat! Si pentru ca nicio editie nu seamana cu cealalta, ne-am gandit sa impartasim cateva dintre activitatile si impresiile celei de a IV-a editii Timeless Story, Winter’s Tale.

Ateliere care ne-au bucurat simturile

In taberele Timeless Story, alaturi de psihoterapeut Anda Gavenea, copiii descopera lumea prin jocuri senzoriale, invata importanta ascultarii prin povesti si pilde, isi comunica trairile si emotiile si se distreaza.

In cadrul editiei din ianuarie, copiii au descoperit cutia cu arome si parfumuri, s-au jucat cu spuma, au tesut o panza de paianjen si s-au jucat cu curcubeul. Nici parintii nu au stat departe si s-au alaturat celor mici cu curiozitate si implicare.

Atelierele coordonate de domnul profesor Toma au format echipe perfecte copiii – parintii. Acestia au invatat sa construiasca in timp ce se distreaza. Sa construiesti si sa decorezi prima casa alaturi de parinti a fost cu adevarat un moment de neuitat! La finalul atelierului, toti copiii si parintii au afirmat ca asteapta cu nerabdare urmatoarele ateliere alaturi de domnul profesor Toma! La fel si noi 🙂

Seri de poveste, la focul semineului

Fiecare seara de iarna a fost una cu adevarat de poveste. In liniste, la focul semineului, cei mici au aflat despre povestea ursului care era in cautarea unui prieten pentru serile petrecute in pestera. Albul de afara si bucuria din ochii copiilor ne-au adus aminte de farmecul vacantelor de iarna de la tara, de la gura sobei, cand mama sau bunica spuneau povesti celor dragi.

 

Plimbari prin zapada, natura de poveste

Nici frigul si nici ninsoarea nu ne-au oprit sa ne bucuram de escapade in natura: am vizitat Rezervatia de Zimbri si Cascadele Urlatoarele, ne-am plimbat cu sania trasa de cai, ne-am jucat in zapada, ne-am bucurat de aerul curat si am admirat unicitatea Rezervatiei Naturale a Masivului Ciucas. Tara Buzaielor este cu adevarat un taram de poveste, in orice anotimp, iar  iarna ne-a adus an de an bucurie pura si un covor imens de nea, spre deliciul oaspetilor nostri si mai ales al copiilor.

Nici cea de-a IV-a editie a vacantei Timeless Story nu a plecat fara sa ne lase cu amintiri de poveste, cu multe zambete adunate in suflet si ganduri, cu o bucurie sincera de redescoperire a copilariei. Iarna la Pastel Chalet este o bucurie imensa atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, un moment prielnic pentru relaxare, libertate, aer curat, mancare sanatoasa, joc si joaca de voie!  Mai mult decat atat, incepand din acest an, toti pasionatii de sporturi de iarna se pot bucura de o noua partie de schi, situata la doar 30 de minute de mers cu masina.

Asteptam cu si mai mult entuziasm urmatoarele editii, intre 6 – 10 februarie 2017 si 24 – 28 aprilie 2017. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la contact@pastelchalet.ro sau la 0724 210 737.
pastelchalet
pastelchalet@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.